Itsenäisyysjuhla 2010 Shanghaissa

  Shanghaissa juhlittiin 4.12.2010 Suomen itsenäisyyttä. Suomen Shanghain pääkonsulaatin, Shanghain suomalaiset ry:n ja Finnish Bussines Council Shanghain yhdessä järjestämässä tilaisuudessa oli 228 osallistujaa. Juhlaväki oli pukeutunut parhaimpiinsa,  nautti illan tarjoiluista ja ennen kaikkea tanssista. Suomesta oli lennätetty Flipper-yhtye nostamaan tunnelman kattoon, ja sen se teki.

Erityinen kiitos orkesterin paikalle järjestäneille yrityksille: Wärtsilä, Helkama, Finnair ja Nokia Siemens Networks. Illan juomatarjoilusta vastasivat yhdessä Konecranes, UPM, L-Fashion, Poyry, Etola, MPS ja Shanghain suomalaiset ry, mikä otettiin kiitollisena vastaan.


itsenaisyys
Valmistelu on tehty ja juhla voi alkaa. Kiitos hienosta juhlasta kuuluu juhlatoimikunnalle, jonka puheenjohtajana toimi Anita Häikiö ja jäseninä Markku Hyvärinen, Eili Andersson, Elisa Alanen ja Hilkka Heimonen.

itsenaisyys2
Pääkonsuli Matti Heimonen, Shanghain suomalaiset ry:n puheenjohtaja Oskar Helling ja Finnish Business Councilin puheenjohtaja Tero Kosonen ottivat vieraat vastaan juhlavasti kätellen. Kättelyvuorossa Suomen Pekingin entinen suurlähettiläs Pasi Rutanen


itsenaisyys3
Lipunkantajaksi oli valittu EXPO 2010 apulaiskomissaari Mikko Puustinen. Airueina toimivat Maiju Suo ja Kari Kemppainen.
itsenaisyys5
Illan seremoniamestarina vakuutti yleisön Markku Hyvärinen.
itsenaisyys4
Flipper-yhtye nosti juhlatunnelman kattoon ennen puolta yötä.
itsenaisyys6
itsenaisyys7

 

itsenaisyys8
itsenaisyys9

itsenaisyys91

Juttu ja kuvat: Hilkka ja Matti Heimonen

Huomio! Illan "viralliset" kuvat julkaistaan heti joulun jälkeen. Seuraa nettisivuja!

Ihanaa joulua!