kirjalista

Äänestä Semmarit Kiinan uuden vuoden gaalaan!

Hei kaukaa!

AVUNTARVETTA!!

Me Seminaarinmäen mieslaulajat eli Semmarit (www.semmarit.fi) kävimme marraskuussa esiintymässä Pekingissä. Teimme muutamia esiintymisiä Pekingin alueella (esim. Great Hall Of the People, kansainvälisen Expon avajaiset, kaksi klubikeikkaa...) Esiinnyimme myös kilpailussa, josta olisi mahdollisuus päästä helmikuussa esiintymään Kiinan Uuden vuoden Gaala-showhun. Kyseessähän on yksi maailman suurimmista televisio-ohjelmista.

Viime perjantaina jaksomme tuli ulos Kiinan televisiosta CCTV (4 muistaakseni) ja nyt äänestys on meneillään. Suomesta äänestäminen ei luultavasti onnistu. Olemme tällä hetkellä äänestyksessä toisena tai kolmantena ja enää ei olisi varaa tippua eteenpäin. Niinpä kysymmekin, olisiko teillä mahdollisuus avittaa meitä. Eli olisi mahtavaa, jos mahdollisimman moni siellä Kiinan päässä pystyisi äänestämään meitä suomalaisia. Aikaa on jäljellä muutama päivä, ehkä perjantaihin saakka!!

Äänestys tapahtuu netissä osoitteessa

http://ent.cntv.cn/chunwan/renqiwang/index.shtml

Meidän esiintymisemme on sivun ylälaidan kuvista viimeinen, eli kuvassa näkyy valkoasuista yleisöä (nimi: 歌曲《中国人》演唱:芬兰合唱团

Ruksaa kuvan viereinen laatikko ja täytä alla oleviin laatikoihin järjestyksessä vasemmalta:

1. nimi     2. ID    ja 3. kotipaikka. Sitten vain hyväksy-nappulaa painamaan (ensimmäisenä vasemmalla oleva nappula kolmesta vaihtoehdosta).

Toivottavasti yhteydenottoni ei ollut töykeä tai röyhkeä. Näillä näkymin olemme tulossa syksyllä esiintymään takaisin Kiinaan, toivottavasti silloin myös Shanghaihin, jonne meidän oli tarkoitus tulla jo marraskuussa.

Terveisin Pasi Niemelä, Semmarit