kirjalista

Esittelyssä Radio86 - Kaikkea Kiinasta

Radio86 - Kaikkea Kiinasta on ainutlaatuinen "radio", sillä kyseessä on nettisivu, jolta löytyy monesta eri näkökulmasta tehtyjä Kiina-aiheisia uutisia selvällä suomen kielellä. Radio-titteliä puolustaa se, että sivuston artikkelit voi myös kuunnella mp3-tiedostoina suoraan sivuilta. Nettisivusto löytyy osoitteesta http://fi.radio86.com/.

Radio86:lla on verkkosivujen lisäksi myös "oikea" viikoittainen radio-ohjelma nimeltä Beijing Bop!, joka tulee ulos Groove fm:ltä. Alla lyhyet esittelyt niin Radio86:sta kuin Beijing Bop:istakin. Klikkaa linkkejä ja tutustu molempiin!

**

Radio86 - Kaikkea Kiinasta tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleita kiinalaisesta kulttuurista, yhteiskunnasta, ilmiöistä ja ihmisistä sekä tuoreita uutisia Kiinasta joka arkipäivä. Radio86:n sivuilta voit lukea muun muassa kiinalaisesta lääketieteestä, ruuasta, historiasta, taloudesta ja astrologiasta sekä tietenkin maan kiehtovista matkakohteista. Lisäksi Kiinaan pääsee tutustumaan lukuisien kuvien, videoiden sekä podcastien kautta.

Beijing Bop! käsittelee Kiinan nykypäivää, kulttuuria ja kiinalaisia ilmiöitä joka maanantai kello 19 (Suomen aikaa) Groove FM:llä. Ohjelmassa haastatellaan mielenkiintoisia ihmisiä ja kuullaan viimeisimmät juorut Kiinasta. Lisäksi matkaillaan ympäri jättiläisvaltiota, maistellaan kiinalaisia herkkuja ja pirautetaan Beijingin kirjeenvaihtajalle, joka kertoo, millaista on elää tässä mielenkiintoisessa, alati muuttuvassa maassa. Beijing Bop! esittelee myös itäisen pallonpuoliskon parasta poppia. Ohjelmaa voi kuunnella lähetysaikoina myös Groove FM:n nettisivuilta.