kirjalista

Elinkeinoelämän valtuuskunta etsii Juniorikumppaneita


Arvoisa vastaanottaja,

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Junior Fellows -seminaari järjestetään jo yhdeksättä kertaa Helsingissä elokuussa 2011. EVAn Juniorikumppaneiksi valitaan
joka vuosi n. 20-25 kansainvälistä nuorta. Noin puolet valituista ovat ulkomailla tutkintoaan tekeviä tai tutkintonsa tehneitä suomalaisia ja puolet Suomesta kiinnostuneita ulkomaalaisia.

EVAn Juniorikumppaniohjelma antaa lahjakkaille nuorille mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia suomalaisten yritysjohtajien, poliittisten johtajien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa seminaarin aikana. Ohjelman tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa nuorten osaajien suhdetta suomalaiseen yhteiskuntaan, antaa heille lisävahvuuksia toimia"Suomen-lähettiläinä" maailmalla ja herättää heidän kiinnostuksensa opiskella ja työskennellä Suomessa.

Vuosien varrella monet nuoret ovat löytäneet tiensä EVAn ohjelmaan juuri Suomen edustustojen kautta - lämmin kiitos siitä! Viime vuoden seminaarin aikana nuoret viettivät myös erittäin hienon iltapäivän ulkoasiainministeriössä valtiosihteeri Torstilan vieraina.

Ohessa liitteenä tämänvuotisen haun announcement sekä lisätietoa EVAsta ja Junior Fellows -ohjelmasta. Viime vuoden seminaarin ohjelma.

Hakemuksen voi täyttää EVAn nettisivuilla. Hakuaika päättyy 28.2.2011.

Mikäli teillä on kysymyksiä Junior Fellows -ohjelmaan liittyen, autan mielelläni.

Parhain terveisin,

Johanna Sipola

--
Johanna Sipola
Viestintäpäällikkö

Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA
Yrjönkatu 13 A
00120 HELSINKI
www.eva.fi

Puh: +358 (0)9 6869 2049
Gsm: +358 (0)50 352 1172
johanna.sipola@eva.fi