kirjalista

Muistutus jäsenmaksusta vuodelle 2011

Shanghain suomalaisten vuosi on vuosikokouksen myötä vaihtunut ja näin ollen myös jäsenmaksu tulee jälleen maksaa. Maksu on edellisvuosien tapaan lähinnä symbolinen, sillä summa tuskin tekee kenenkään kassaan suurta lovea. Vuoden 2011 jäsenmaksu on 200 RMB / perhekunta / vuosi talouden koosta riippumatta. Opiskelijan jäsenmaksu on 100 RMB / opiskelija / vuosi.

Voit maksaa jäsenmaksun kolmella eri tavalla:

 1. Käteisellä kenelle tahansa hallituksen jäsenelle, missä tahansa tapahtumassamme.
 2. Verkkopankissa Handelsbankenin tilille 313110-93595. Verkkomaksu maksetaan euroina, jolloin jäsenmaksu on perheeltä 22 euroa tai opiskelijalta 12 euroa (sis. siirtokustannukset Kiinaan).
 3. Käteisellä päivystyspisteissä Shanghaissa myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina

Yhdistys kerää jäsenmaksun jäseniltään vuosikokousten väliseksi ajaksi. Shanghain suomalaisilla ei ole palkattua työvoimaa, vaan se toimii vapaaehtoisvoimin. Kerätyt varat käytetään jäsenten eduksi.

HUOMIO, TÄRKEÄÄ! Sen lisäksi, että maksat jäsenmaksun, toivomme sinun rekisteröivän koko perheesi tiedot osoitteessa: www.shanghainsuomalaiset.com/yhdistyksesta/jasenliittyminen.php. Listaa lomakkeelle myös lapset. Lisäksi tarvitaan postiosoite sekä kaikki s-postiosoitteet, joihin tiedotteita halutaan. Tee näin, vaikka olisit vanha jäsen, sillä rekisteri saadaan tällä tavalla päivitettyä.

Kaikilla Shanghain suomalaisten jäsenillä on jäsenkortti. Jäsenkortti päivitetään vuonna 2011 lisäämällä siihen vuositarra. Saat tarran maksettuasi jäsenmaksun. Jos maksat maksun verkkopankissa, tulosta kuitti ja näytä se seuraavassa tapahtumassa hallituksen jäsenelle, joka antaa sinulle tarran korttiin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, saat myös sen. Kortti on erityisen tärkeä tunniste käyttäessäsi yhteistyökumppanien palveluita.

Mitä jäsenmaksulla saa?

 • Vain jäsenille postitettavan tiedotteen noin kaksi kertaa kuukaudessa. Siinä tiedotetaan tulevista yhdistyksen tapahtumista sekä muista suomalaisia koskettavista tapahtumista ja uutisista.
 • Nettisivun www.shanghainsuomalaiset.com, joka sisältää mm. runsaasti tietoa Shanghaista ja Kiinassa asumisesta
 • Upeita tapahtumia lähes jokaiselle viikolle, joissa voit verkostoitua muiden suomalaisten kanssa
 • Ilmaisen sisäänpääsyn vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin (vuonna 2010 mm. EXPO-vierailut)
 • Alennuksia tapahtumien osallistumismaksuissa ja tapahtumien kustannuksissa. Vuonna 2010 järjestettiin yli 50 tapahtumaa (luvussa eivät mukana mm. Suomi-koulun tapahtumat eivätkä viikoittaiset tai kuukausittaiset tapahtumat).
 • Oikeuden käyttää Shanghain suomalaisten järjestämiä palveluita (mm. Suomi-koulu, muskari)
 • Yhteistyökumppaneiden edut
 • Halutessasi oma mentori avuksi alkumetreille
 • Maksamalla jäsenmaksun edistät suomalaista kulttuuria ja tuet toimintaa, jota yhdistyksen vapaaehtoiset toimijat Shanghaissa tekevät

Tavataan tapahtumissa!