O'Malley's Suomi-ilta live-musiikilla perjantaina 25.3.

Suomi-iltaa vietetään jälleen kuukauden viimeisenä perjantaina 25.3. Tällä kerralla luvassa on jälleen myös live-musiikkia, sillä edellisessä Suomi-illassa yleisöä viihdyttänyt Peterin ja Jussin bändi AY58 päättää kunniakkaan uransa tähän iltaan.

Tässä Jussin terveiset:

"Salibändimme 'AY58' nousee vielä kerran lauteille ja soittaa mittavan Aasian kiertueensa päätöskeikan Shanghaissa perjantaina 25.3.2011. Paikkana on O'Malleys-baarin kulmahuone. Edelliskuukauden ohjelmistoon on lisätty omat tulkintamme muun muassa Iron Maidenin, Metallican ja Dingon paremmin tunnetuksi saattamista tekeleistä.. =) Showtime on jälleen erittäin tarkka klo 21.30.

HUOM: Samalla vietämme Peterin läksiäisiä!! Eli kaikki mukaan viettämään hauskaa iltaa!

t: Jussi N & Peter Z "

Shanghaissa asuvien suomalaisten joka kuukautinen tapaaminen O’Malley’s irlantilaispubissa on jo  instituutio. Sen historia alkaa ajoilta, jolloin Shanghaissa oli vasta kourallinen ekspatriaatteja. Silloin päätettiin kokoontua kerran kuukaudessa – kuun viimeisenä perjantaina – vaihtamaan kuulumisia suomalaisporukalla.
Traditio voi hyvin ja paranee kuukausi kuukaudelta.

”Mällärin” illassa tutustutaan uusiin ihmisiin, keskustellaan niin arjesta kuin työelämästäkin ja sovitaan tapaamisia seuraaviksi viikoiksi. Jos et vielä koskaan ole käynyt kuukausittaisissa illoissa, tule mukaan ensi kerralla. Verkostoitumisesta on aina hyötyä. Tilaisuus on kaikille avoin ja muitakin kieliä kuin suomenkieltä kuuluu tasaisesti puheensorinan keskeltä. Ensimmäiset ovat paikalla yleensä jo kello seitsemän tai kahdeksan aikaan, mutta eniten porukkaa paikalla on noin yhdeksän ja yhdentoista välillä.

Illoissa käy säästä ja muista tapahtumista riippuen yleensä noin 30-120 suomalaista.

Tervetuloa!