Äitienpäiväbrunssi 8.5.

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa äitiä, kuin rentouttava brunssi hyvässä seurassa?

Shanghain suomalaisten perinteinen äitienpäivän brunssi/lounas järjestetään sunnuntaina 8.5., jolloin juhlitaan äitienpäivää virallisesti myös Suomessa. Äitejä kunnioitetaan kuuluisalla, ja jopa Shanghain parhaaksi kehtulla, hotelli Westinin brunssilla.

Suomalaisten pöydät on varattu ravintolan atriumista ja alatasolta. Westinin brunssia viihdyttää show, jossa on tarjontaa oopperasta aina muihin viihdetaiteilijoihin saakka. Ravintolassa on lasten leikkipaikka toisessa kerroksessa.

Brunssiin kuuluu upea tarjoilu notkuvista tarjoilupöydistä, joissa valinnanvaraa löytyy erilaisista keittiöistä ympäri maailman. Lisäksi hintaan kuuluu joko alkoholittomat juomat tai free flow shampanjaa. Kukin maksaa äitienpäivän seisovan pöydän itse.

Westinin brunssin hinnat:

* 0-3 v. ilmainen
* 4-12 v. 250 rmb + 15 %
* ei alkoholia 388 rmb + 15%
* alkohollinen brunssi 528 rmb + 15 %

Ilmoittaudu brunssille Shanghain suomalaisten ilmoittautuminen@shanghainsuomalaiset.com -osoitteessa viimeistään 30.4. Ilmoittautuminen on sitova, sillä Westiniin joudutaan maksamaan määrää vastaavat varausmaksut. Näin ollen ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan varausmaksun. Ilmoita kaikkien osallistujien nimet ja lasten iät.

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle äitienpäiväbrunssille!

**

Tarkemmat tiedot:

Aika: sunnuntai 8.5. klo 11:30-14:00

Paikka: The Westin Bund Center, The Stage, Breakfast Brunch

Osoite: 88 HeNan Central Road (HeNan Zhoung Lu)

Ilmoittautuminen: sitovat ilmoittautumiset 30.4. mennessä ilmoittautuminen@shanghainsuomalaiset.com. Ilmoita kaikkien osallistujien nimet ja lasten iät.