Shanghaissa tapahtuu

Shanghain suomalaiset ry järjestää jäsenilleen ja suomalaisyhteisölle tapahtumia, joilla pyritään lisäämään suomalaisten hyvinvointia ja kanssakäymistä Shanghaissa. Toiminnalla halutaan myös edistää Kiinan ja Shanghain kulttuurintuntemusta sekä tukea suomen kielen ja kulttuurin ylläpitämistä.

Shanghain suomalaiset ry:n nettisivuilla käy paljon Shanghaista kiinnostuneita vierailijoita. Syksyllä 2010 nähtiin suurin kävijämäärä koskaan sivujen latauksissa, kun niitä ladattiin marraskuussa jopa 12.100 kertaa. Sivuilla oli käynyt noin 4200 eri vierailijaa. Kesäisin ja joulun aikana vierailijamäärä pienenee vuosittain.

Shanghain suomalaiset ry toivottaa lämpimästi joukkoonsa aktiivisia shanghailaisia ja lähialueiden asukkaita sekä Shanghaissa matkaavia henkilöitä. Tule mukaan kehittämään toimintaamme - meillä on ideoita, jotka kaipaavat tekijöitä ja tekijöitä, jotka kaipaavat ideoita. Myös muut kuin Suomen kansalaiset voivat osallistua toimintaan. Kiinnostus Suomea kohtaan riittää.

Yhdistyksen tiedottaja-webmaster Lotta Soini ottaa mielellään vastaan kommentteja nettisivuista, ehdotuksia uusiksi tapahtumiksi ja juttuaiheita osoitteessa tiedottaja@shanghainsuomalaiset.com. Tarvitsemme myös lisävoimia nettisivujen ylläpitoon: mikäli olet kiinnostunut toimimaan reportterina tai valokuvaajana tapahtumissamme, ota yhteyttä.

Tehdään sivuista yhdessä entistäkin paremmat!